Dera anak kerana terlalu ketagih

Penderaan anak dengan cara yg tak boleh blah
PASIR GUDANG: Dengan alasan bosan menguruskan rumah tangga, seorang suri rumah berusia 20-an menghabiskan masa enam hingga lapan jam sehari di sebuah pusat siber di sini, semata-mata untuk bermain permainan komputer.
Lebih mengejutkan, akibat ketagihan permainan itu, wanita bergelar ibu yang menjadi pelanggan tetap kafe siber berkenaan membawa anak lelakinya berusia tiga tahun ke pusat terbabit sejak lebih setahun lalu.
Lebih malang, wanita terbabit tidak memberikan anaknya makan hingga kanak-kanak berkenaan terpaksa mengutip sisa makanan di kawasan berhampiran termasuk makanan kucing.

Pengurus pusat siber berkenaan yang hanya mahu dikenali sebagai Raihan, 30, berkata, wanita dari Masai itu mengunjungi pusat sibernya sejak lebih setahun lalu bersama seorang kanak-kanak lelaki yang diakui anak tunggalnya

Menurutnya, wanita terbabit mendakwa dirinya suri rumah dan dipercayai tidak bekerja serta meluangkan masa dari pagi hingga petang di pusat siber itu kerana ketagih bermain permainan komputer.

Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.


* cer tgk pic tu..kesian tgk bdk tu..serius sedih baca bila anak dia lapar..


70% rakyat Malaysia mengalaminya. Bagaimana pula dengan anda? Semak Sini 

2 kata-kata pembaca budiman:

  1. Ada pula duit perempuan tu p siber kafe setiap hari tapi takda duit bagi makan anak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..bengan pun ada kt pompuan ni..

      Delete

Terima Kasih
Terima Kasih
Kepada yg sudi Komen kt sini..Jangan baca saja..hehe..Sangat Berbesar hati kalau anda komen..